Våra tjänster

Här visas de tjänster vi erbjuder inom vårt företag. Varmt välkomna att kontakta oss vid frågor. 

Rivning

Vi jobbar med både tunga och lätta rivningsarbeten och kan ta hand om både små och stora byggnader samt lägenheter och andra utrymmen. Vi tar hand om allt som krävs för att ett rivningsarbete ska ske smidigt och säkert. Vårt team kontrollerar material som kan finnas i byggnaden samt konstruktionen i helhet. 

Eftersom det finns regler och lagar som måste följas ser vi självklart till att alltid utföra arbetet enligt dessa. Vi river hela byggnader eller delar av byggnader samt enstaka väggar och rum. I arbetet ingår självklart sortering och hantering av avfall på ett miljövänligt sätt. Med hjälp av prover och ritningar planerar vi ett säkert och väl utfört rivningsarbete som du kan känna dig trygg med. Kontakta oss om du vill veta mer.

Betonghåltagning

Betonghåltagning används flitigt när det kommer till bygg och renovering. Detta kan vara när du till exempel ska installera nya vattenrör, ventilationsrör eller renovera ett kök eller badrum. Det kan också behövas när trappor eller dörrar ska installeras eller när du vill ha en mer öppen planlösning. Vid en betonghåltagning går vi in och gör hål i betongen efter gjutning och förbereder för olika typer av installationer samt kabel- och eldragningar.

Sanering

Bort med det som inte hör hemma och in med en fräschare miljö. Vid bygg och renoveringar samt underhåll kan sanering komma bra till hands. Ibland stöter du på oönskade vattenskador, behöver avlägsna olja eller rensa ventilationerna. Då kan du räkna med oss. 

När du behöver hjälp att ta bort mögel, gammalt avfall, lukt, skadliga ämnen och andra material hjälper vi dig med din sanering. Du kan också vända dig till oss när du behöver hjälp med marksanering, rengöra avlopp, rör och fasader. Om du har ett akut ärende kan du alltid kontakta oss här.

Konsult inom byggbranschen

Vi jobbar som konsulter inom byggbranschen och erbjuder tjänster till både små och stora företagare. Eftersom vi kan byggbranschen ut och innantill kan vi svara på alla frågor som rör bygg. Du är alltid välkommen att ta hjälp av en av våra konsulter som hjälper dig med alla frågor kring bygg och renovering. Istället för att försöka att ge dig på allt själv, ta hjälp av vårt kunniga team som bemöter dig med vänlighet och expertis. Du kan anlita en konsult för ett litet projekt såväl som ett stort projekt. 

Ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur våra konsulttjänster fungerar och anlita en professionell byggkonsult till ett bra pris med de mest aktuella kunskaperna och lång erfarenhet.

Bemanning av personal inom bygg

Behöver ditt företag erfaren personal till ett byggprojekt? Utnyttja i så fall vår tjänst där vi förser dig med professionella byggexperter. Vi erbjuder både personal till korttidsprojekt och långtidsprojekt. 

I vissa fall kan vi hjälpa dig med bemanning inom kort varsel. Många arbeten kräver dock planering långt i förväg så det bästa är att alltid kontakta oss i god tid till ditt projekt. Ta kontakt med oss här för att veta mer.

Friläggning av rör vid fuktskador

Har du fått fuktskador? Vårt team hjälper dig med att frilägga de rör som blivit utsatta vid fuktskada. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss utan förbindelser

Vi tror på service och att alltid ge våra kunder mer än vad som efterfrågas. Därför kan du alltid kontakta oss utan att förbinda dig till något. Oavsett vilka frågor du har kring ditt projekt är du välkommen att vända dig till oss för kostnadsfri konsultation. Du kan sedan själv bestämma om du vill samarbeta med oss eller inte. Om du har fler frågor gällande vårt företag och våra tjänster eller vill prata med någon i vårt team kan du kontakta oss eller fylla i en offertförfrågan.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.