Om oss

Haninge Riv och Sanering ett framåtsträvande rivnings- och saneringsbolag med hög beredskap och tillgång till attraktiva och byggbara fastigheter för att snabbt kunna tillgodose den lokala marknadens behov.

Professionellt team av experter inom bygg

Vårt team består av bra ledare och arbetskamrater som alltid får jobbet gjort. Vi är utbildade för att hantera alla arbeten som vi tar oss an. Vi inriktar oss på flera olika verksamheter bland annat rivning, konsult inom byggbranschen och bemanning såsom rekrytering och tillhandahållande av personal, samt håltagning, friläggning av rör vid fuktskador och sanering.

Kvalitativt arbete oavsett tidsplan

Tack vare lång erfarenhet och exceptionella medarbetare kan vårt team ta fram en plan för ditt rivningsarbete, friläggning av rör, sanering samt betonghåltagning vid renovering och ombyggnation snabbare än de flesta. Snabbt betyder dock inte slarvigt utan det är tack vare att vi har jobbat i branschen i många år som vi har ett unikt öga för detaljer utan att slösa onödig tid.

Alltid miljövänligt

Miljön är alltid en del av vårt arbete och oavsett om vi gör ett litet eller stort rivningsarbete, friläggning av rör, går in och gör en sanering eller en betonghåltagning ser vi till att det är miljövänligt. Detta innebär att vi avlägsnar allt överflödigt material och skadliga ämnen på ett säkert sätt och tar hand om miljövänlig återvinning. Du behöver därför aldrig oroa dig över att material och partiklar inte hanteras på rätt sätt. Dessutom använder vi oss av så miljövänliga verktyg som möjligt.

Rivning, sanering och håltagning

Maskiner, verktyg och händer från våra byggexperter ger oss den perfekta kombon för att vi ska kunna göra jobbet på bästa sätt. Små och stora rivningsarbeten, krävande saneringsarbeten och håltagning som leder till att byggnaden eller rummet är komplett. Dessa är arbeten som vi kan och utför regelbundet. Det är här vår expertis ligger och det är även här som vi utmärker oss. Vi hjälper dig att spara både tid och pengar och tar fram en plan där varenda detalj är med i åtanke. Så om du behöver hjälp med ett rivningsarbete, sanering, håltagning eller bemanning samt konsultation – då har du kommit till en av de bästa byggfirmorna på marknaden. Vi förväntar oss såklart att du kikar på våra tidigare arbeten och frågar efter referenser. 

Några av våra projekt

Ett urval av de projekt som vi arbetat med. 

haninge 1
haninge 16
haninge 11
haninge 10
haninge 8
haninge 6
haninge 5
haninge 4
haninge 3
haninge 2
haninge 20
haninge 19

Varför välja oss?

Haninge Riv och Sanering är ett tryggt byggföretag i Sverige för olika målgrupper och behov. Vi har ett exceptionellt team av byggarbetare som tänker utanför boxen och alltid kommer med kreativa och nya idéer. Det är dessa egenskaper som gör att vi hela tiden kan ta oss an större och mer avancerade projekt och leverera på topp. 

Starkt samarbete mellan oss och kund

Team work är en viktig del av vår arbetsmiljö och vi vet att vi tillsammans kan uppnå så mycket mer. Detta innebär att våra kunder kan förvänta sig mycket mer av oss också. Vi lyssnar alltid på våra kunder så du kan känna dig trygg i att alltid känna dig hörd. Från planering till efterarbetet, vi håller dig uppdaterad under hela processen och avviker aldrig för mycket från din vision. 

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.